Evenimentele rutiere s-au soldat cu rănirea gravă a unei pasagere, adolescentă de 17 ani din Câmpulung la Tisa, şi doi pietoni, o femeie de 79 de ani din Borşa şi un tânăr de 22 de ani din Săliştea de Sus. În toate aceste cazuri poliţiştii continuă cercetările urmând ca la finalizarea lor să propună măsuri legale.

În timp ce se deplasa în calitate de pieton pe strada Torentului din Borşa, o femeie de 79 de ani a fost surprinsă şi accidentată de către un autoturism al cărui şofer nu s-a asigurat în timp ce efectua manevra de întoarcere. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului iar victima, din cauza leziunilor suferite, a fost transportată la spital unde a rămas internată.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate de către poliţiştii Serviciului Rutier, autoturismul implicat în producerea accidentului a fost identificat avariat lângă un şopron cu fân fără a avea plăcuţele de înmatriculare.

Şoferul autoturismului s-a prezentat la sediul poliţiei, recunoscând fapta comisă. Acesta nu deţine permis de conducere şi este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu deţine permis de conducere.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și