Elena Udrea a declarat, la România TV că sunt două nume nominalizate pentru a intra în această bătălie: Cristian Diaconescu, candidatul anunţat după Congresul PMP, şi preşedintele PMP, adică Elena Udrea.

"Marţea viitoare vom avea un nou colegiu şi vom vota asupra candidatului PMP la prezidenţiale. Nominalizările sunt Cristian Diaconescu şi cu mine. Trebuie sa fii sigur ca ai in spatele tau o armata care te urmeaza. Daca armata ezita sau nu crede ca acel candidat e potrivit, atunci ai o problema. De aceea, trebuie să avem cel mai bun candidat. PMP se teme ca ar putea rata turul 2. Iohannis isi doreste electoratul lui Basescu”, a spus Udrea.

Marţi, Partidul Mișcarea Populară a avut o ședință cu scandal din cauza politicienilor nemulțumiți de prezidențiabilul Cristian Diaconescu. La ședința Comitetului Executiv Național al partidului, lideri ai PMP au reclamat o demobilizare a filialelor din cauza lipsei de performanță a candidatului la Președinție, Cristian Diaconescu.

Elena Udrea a încercat să calmeze spiritele, însă președinții filialelor au cerut o ședință a Colegiului Director pentru marți, 19 august, în care se va pune în discuție candidatura lui Cristian Diaconescu.

"Diaconescu nu poate strânge în același coș voturile lui Traian Băsescu. Trebuie să discutăm la modul serios aceasta candidatură, pentru că PMP-ul va avea de suferit în final. Ne punem problema inclusiv dacă Diaconescu va reuși să strângă numărul suficient de semnături”, a declarat un președinte de filială al PMP, potrivit sursei citate.

Elena Udrea a ţinut să clarifice şi "neînţelegerea" pe care a avut cu Elena Băsescu. Udrea a declarat că nu a avut loc nicio ceartă între ele, afirmând că fiica preşedintelui a fost indusă în eroare de cineva de rea-credinţă.

"Părerea mea este că, probabil că din faptul că doamna Băsescu, fiind mai departe de partid în ultima perioadă, nu a fost prezentă la şedinţele noastre, probabil că a prins un mesaj sau cineva i-a transmis un mesaj greşit şi de aici neînţelegerea", a spus Elena Udrea.

Anterior, fiica cea mică a preşedintelui Băsescu a acuzat-o pe Elena Udrea ca interzice organizatiilor PMP sa stranga semnaturi pentru candidatura lui Cristian Diaconescu la Preşedinţia României.


Preluare: RomaniaTV.net

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și