Emil Boc a comparat accidentul de sâmbătă, în urma căruia un copil de 9 ani și-a fracturat brațul stâng după ce a căzut de la înălțimea de patru metri, dintr-o tribună a Polivalentei, cu momentul din 2003, când actualul primar a aluncat de pe platforma de sticlă a platoului unei emisiuni și a căzut în decor.

„Înțeleg supărarea familiei și sunt alături de acest tânăr minunat care a avut totuși șansă. Vreau să îi spun, și acum voi încerca să vorbesc și cu el, că din nefericire și eu am trecut printr-un eveniemnt similar. Acum mulți ani am avut neșansa să fiu implicat într-un astfel de eveniment, când am căzut de la aproape patru metri. Dumnezeu mi-a dat zile și am mers mai departe. Am avut câteva julituri, dar viața a ținut cu noi. Sper să fii la fel, să fii sănătos. Primele semne așa sunt. Te înțeleg, și eu am fost prima dată speriat, aveam niște dureri de șold și de umeri care s-au concretizat în câteva vânătăi, dar nu a rămas nicio problemă mai complicată așa cum sper să fie și pentru acest tânăr”, a explicat Emil Boc.

În cadrul intervenției sale pe Facebook, Emil Boc i-a mai transmis tânărului că nu are motive să dezvolte vreo frică față de Sala Polivalentă, explicând că nici el, la rândul său, nu are vreo problemă acum cu studiourile de televiziune, în ciuda acelui eveniment.

„Îi înțeleg starea, pentru că eu, a doua oară când am mers în acel platou simțeam că îmi tremură genunchii, dar nu pentru că aveam o frică, ci pur și simplu pentru că organismul așa se manifesta. După ce am revenit în acel platou a dispărut complet orice frică și nu am mai simțit-o niciodată. Așa că te așteptăm și noi înapoi la Polivalentă și te așteptăm să îți reiei locul în echipa de baschet în care am înțeles că joci și îți doresc să faci performanță”, a spus Emil Boc.

În 2003, când era deputat PD, Emil Boc a fost invitat alături de social-democrata Ecaterina Andronescu, într-o emisiune a televizunii Antena 1. În încercarea de a-i face loc colegei de platou, Emil Boc a alunecat de pe platforma de sticlă din platou și a căzut aproximativ doi metri, în decor. Emil Boc a primit îngrijiri medicale, s-a întors în emisiune și a explicat că de vină sunt reflectoarele din platou.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și