În timp ce cei doi membri ai gărzii mărșăluiesc unul lângă altul, un copil ajunge în fața lor, iar unul dintre soldaţi intră direct în copil, trântându-l la pământ, apoi trece peste și continuă să meargă fără pauză.

„Știu că este treaba lor preistorică să meargă așa, dar asta nu îi scuză să comită atacuri comune asupra oamenilor din locurile publice”, este unul dintre miile de comentarii de postare.

Potrivit site-ului Historic Royal Places, există cinci regimente de gardieni care îndeplinesc îndatoriri publice ceremoniale la Turnul Londrei, Palatul Buckingham, Palatul Sf. James și Castelul Windsor.

Gardienii de la Turnul Londrei, unde s-a petrecut incidentul, stau în faţa „The Jewel House” și „Queen’s House”, pentru a proteja bijuteriile coroanei și „a asigura securitatea Turnului Londrei”. „Bijuteriile coroanei” se referă la regaliile de încoronare care au fost depozitate în Turnul Londrei încă din anii 1600, potrivit site-ului. Vizitatorii turnului pot vedea regalia împreună cu alte coroane și robe aparținând regilor și reginelor Angliei din ultimii 600 de ani.


Preluare: romaniatv.net

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și