Martorii spun că tânărul mai fusese oprit odată în trafic de acceaşi patrulă în zona Piaţa Unirii, pe motiv că nu purta cască, scrie ExclusiveNews.ro.

De pe celălalt mal al Crişului, un martor a flmat întreaca scenă. Pe imagini se poate vedea clar cum cei doi poliţişti îl lovesc în mod repetat pe tânăr, în timp ce era încătuşat şi trântit la pământ, toate astea întâmplându-se în plină zi, chiar sub ochii trecătorilor.

După ce i-au aplicat în mod repetat lovituri în zona genitală şi a ficatului, poliţiştii i-au dat tânărului şi cu spray paralizant în faţă. Cei doi poliţişti nu s-au lăsat înduplecaţi de lacrimile tânărului care îi implora să nu îl mai lovească şi să îl lase să plece, arată ExclusiveNews.ro.

În imagini se poate vedea faţa tânărului bătut cu bestialitate cât şi a celor doi poliţişti agresori, astfel că aceştia pot fi identificaţi fără probleme.

La sesizarea site-ului care a făcut pubic filmul primit joi seara, Poliţia Bihor a confirmat, vineri, că a demarat o anchetă în cazul celor doi poliţişti. Purtătorul de cuvânt al IJP Bihor, Alina Dinu, a declarat că au fost desemnaţi ofiţeri din cadrul Direcţiei de Inspecţie Internă pentru a analiza imaginile şi să identifice pe cei doi poliţişti, pentru a stabili circumstanţele în care s-au produs acele incidente.

Purtătorul de cuvânt a precizat şi că există deschis pe rolul instanţelor un dosar penal pe numele celor doi poliţişti, ca urmare a plângerii depuse de către tânărul bătut cu bestialitate. Cu toate acestea, despre incident nu s-a aflat nimic până acum, la apariţia imaginilor filmate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și