Ziarulring.ro prezintă, în format audio-video, mai multe secvenţe interesante cu Cioacă şi Elodia şi, doar în format audio, o probă de foc depusă de ex-poliţistul Cioacă în instanţă: un dialog dintre el şi Elodia.

Tot mai mulţi martori spun că au văzut-o pe Elodia Ghinescu, dar o singură persoană spune că ar fi şi auzit-o pe Elodia după dispariţia acesteia.

Iată ce a declarat avocata Maria Vasii, apărătoarea lui Cristian Cioacă, după ce, ieri, a depus în instanţă un dialog dintre clientul ei, Cioacă, şi Elodia. Mai precis, un CD cu înregistrarea amprentei vocale a avocatei dispărute. "Depunerea amprentei vocale în instanţă trebuie legată de declaraţia martorei Dinu Diana, care a afirmat atât în declaraţia proprie, cât şi într-o discuţie cu unul dintre martorii audiaţi astăzi (n.r. - ieri) că spre sfârşitul lunii septembrie a fost sunată de o femeie de pe un număr necunoscut care i-a reproşat batjocoritor că este interesată de relaţii cu bărbaţi căsătoriţi. Iar martorul audiat azi (n.r. - ieri) a declarat că, într-o discuţie cu Diana Dinu (n.r. - fostă Precup), aceasta (n.r. - fostă iubită a lui Cristian Cioacă) i-a spus că a recunoscut vocea Elodiei. Şi atunci eu am depus astăzi o înregistrare cu vocea Elodiei, insistând în audierea acestei martore care a spus că este gravidă şi nu se poate prezenta.

Eu am depus vocea Elodiei în instanţă pentru a-i fi prezentată martorei, să vedem dacă o recunoaşte. Martora cunoştea vocea Elodiei pentru că au fost împreună în vacanţă, în Veneţia, timp de o săptămână", spune avocata Maria Vasii.


Preluare: realitatea.net

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și