Conform vasiledale.ro, aceștia nu au venit singuri ci l-au adus încătușat pe bărbatul în vârstă de 34 de ani cunoscut sub poreclele de ”Mănușă Albă” sau ”Bobi” pentru a efectua cercetarea criminalistică de reconstituire a faptei.

”Mănușă Albă” a fost urmărit de zeci de locatari ai garsonierelor sociale, care au ieșit în curtea interioară și au asistat la activitățile poliției. Conform surselor noastre, cei din zonă i-au oferit țigări suspectului.

Reconstituirea faptei ar fi fost urmărită chiar de fiul suspectului, băiat ce este crescut de bunica lui într-o locuință socială din aceeași zonă. Minorul a rămas la mamă, aceasta muncind în străinătate, iar suspectul se judecă cu ea. Femeia l-a acționat în instanță pentru a-i achita alocație alimentară.

”Mănușă Albă” a fost arestat preventiv de magistrații Judecătoriei Sighetu Marmației în cursul după amieazii de marți, 14 noiembrie 2023 pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor. El a contestat măsura arestului preventiv, contestație care se va judeca joi, 23 noiembrie 2023, la Tribunalul Maramureș, notează vasiledale.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și