Imediat după ce a câștigat concursul, tânăra de 25 de ani a cerut asistenței să spună împreună rugăciunea "Tatăl nostru", pentru "a-i mulțumi celui de sus".

"Aș vrea ca Iisus să fie aici, este un vis", a spus ea după primirea trofeului "Vocea Italiei". Măicuța de 25 de ani i-a mulțumit cu căldură și antrenorului ei, raper-ul J-Ax, pentru că a apărat-o de multe ori de cei care o criticau.

La rândul său, cântărețul a calificat drept "incredibil" parcursul sorei Cristina, care a venit pe scenă la brațul său pentru confruntarea finală cu ceilalți trei finaliști.

Tânăra măicuță a afirmat că nu intenționează să renunțe la vocație, deși în urma câștigării concursului, Universal Music îi oferă un contract pentru un disc.

Cristina Sciuccia spune că este gata "să revină la o viață normală" și că se va mulțumi să cânte "cu tinerii, la biserică, în parohie, sau în școli", dacă superiorii săi vor decide astfel.

"Am un dar și vi-l dăruiesc", a spus la 19 martie Cristina Sciuccia, când a fost întrebată la prima preselecție de ce dorește să participe la o astfel de emisiune de tip "talent show".

"Toate acestea s-au întâmplat pentru că afară este o sete de bucurie, de dragoste, o sete de mesaj frumos și pur", a explicat Cristina Sciuccia în fața presei în ajunul marii finale, care a avut loc la Milano.

Măicuța de 25 de ani a atras din ce în ce mai mulți fani în timpul concursului "Vocea Italiei", bătând toate recordurile de audiență ale Rai Due, care s-au ridicat sistematic peste 15%. Interpretarea sa la prima vedere a hitului "No One", al Aliciei Keys, a adunat peste 50 de milioane de vizualizări pe site-ul YouTube.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și