Ligia si Maria Hojda au venit insotite de bunic si surile lor mai mici pentru a-si incerca norocul la auditiile pe nevazute.

Dupa ce Ligia a intors toate scaunele si a ales sa mearga in echipa lui Tudor Chirila, a venit randul Mariei sa ii impresioneze pe antrenori cu vocea sa. Maria Hojda a intrat pe scena increzatoare si a interpretat melodia lui Fergie, “A little party never killed nobody”.

Antrenorii au ascultat-o fermecati si, in cateva secunde, toti patru au apasat butoanele pentru a o cunoaste pe fata care facea spectacol pe scena. Daca Tudor Chirila i-a explicat ca intelege daca nu vrea sa-l aleaga pe el, dat fiind faptul ca sora ei se afla deja in echipa lui, Marius Moga a incercat din rasputeri sa o convinga pe Maria Hojda sa i se alature.

“Te vreau la mine in echipa. Imi place ca nu ti-ai schimbat cu nimic prestatia dupa ce ne-am intors, mai mult, te-ai dus cu nebunia ta pana ai cantat ca sirenele din largul marii”, i-a spus Moga.

Concurenta insa a venit la Vocea Romaniei cu alegerea deja facuta: a ales sa mearga in echipa Loredanei, cu care a mai colaborat si in trecut.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și