În timp ce se bucura de spectacolul organizat în municipiu cu ocazia zilei copilului, o femeie in varsta de 34 ani din Baita (oras Tautii Magheraus) s-a apropiat si intr-o secunda l-a ademenit pe băieţel departe de parinti si prieteni. Nimeni nu stie ce a vrut sa faca si nici de ce a recurs la gestul de a-l… fura.

Un politist local a observat agitatie intr-o zona a Pietei din Centru Vechi si a intervenit. Si-a dat seama in cateva secunde ca băiatul fusese luat de langa parinti. A zarit-o in multime pe femeie si a prins-o rapid.

Femeia a fost condusa la duba Jandarmeriei, care au recunoscut-o: aceasta ar fi in evidentele medicale cu probleme psihice şi a fost chemat un echipaj al Ambulantei care a preluat-o. Femeia a spus ca ea nu a facut nimic, ci doar a despartit doi copii care s-ar fi batut si pe unul dintre ei l-a adus mai in lateralul scenei.

“Eu nu ma duc la spital ca am medicamentele acolo in geanta. Nu ma duc domnule, Doamne fereste! Mie nu imi plac medicamentele. Nu am blugi noi, nu am poseta noua. Nu ma duc! Ma gasesc pe internet. Cum sa ma duc cu Ambulanta? Sa ma omoare ca pe batrane” a spus femeia.

“Politistii locali din Baia Mare au identificat o persoana cu tulburari psihice care a incercat sa substituie copilul unei alte familii. Politia Locala a indentificat aceasta femeie. A fost dusa la duba Jandarmeriei. Acolo s-a constatat ca era in evidenta colegilor nostri cu un comportament deviant. Copilul s-a reintors la familia lui iar Politia Locala a sunat la Ambulanta pentru ca pacienta sa fie dusa si tratata corespunzator” a declarat Dan Coarda, purtator de cuvant al Primariei municipiului Baia Mare.

Femeia a fost transportata cu ambulanta la sectia Psihiatrie Adulti – Femei din cadrul Spitalului Municipal Sighetu Marmatiei. Pe perioada transportului echipajul medical a fost insotit de un politist local.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și