Fericita câștigătoare a sărutului scos la licitație a fost Ana Paola Diniz, deținătoarea unui salon de frumusețe pentru mascote, iar momentul ei de tandrețe cu muzicianul de 44 de ani a fost imortalizat în fotografii care s-au răspândit repede pe internet.

Doamna respectivă se pare că nu a fost câtuși de puțin deranjată de faptul că starul a profitat de această acțiune umanitară pentru a-și prezenta public noua iubire: Jwan Yosef, un artist plastic de origine siriană, cu 12 ani mai tânăr decât el.

Îmbrăcați foarte elegant, cei doi au pozat ținându-se de mână, iar Ricky Martin a postat una dintre imagini pe contul său de Instagram. Mesajul alăturat era monosilabic: „Da”, confirmând zvonurile care circulau de mai multă vreme în legătură cu noua lui relație sentimentală.

Multe alte celebrități — cum ar fi fotomodelele Kate Moss și Naomi Campbell, fotbalistul Ronaldo sau Victoria Beckham, fostă membră a formației Spice girls — au asistat la acest eveniment. Dar nimeni nu a reușit să umbrească noul cuplu de îndrăgostiți, comentează Huffington Post.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și