Realizatorul Silviu Mănăstire a postat următorul comentariu pe contul de FaceBOOK al emisiunii „Dosar de Politician”, legat de episodul în care Primarul inculpat al municipiului Sighet a fost cap de afiș:

„Aseară, la Dosar de Politician, am discutat despre legăturile liberalilor din Maramureș cu ambasadorii americani. Chiar dacă sunt acuzați de diferite fapte penale, românii aranjează întâlniri cu oficiali americani și postează pe Facebook momente de la întrevederi.

Ne-am amuzat cu gafa pe care a făcut-o atașatul politic al Ambasadei SUA la București. Pe numele său Matthews Jones, acesta a făcut o vizita la Maramureș, unde s-a întâlnit, s-a fotografiat și s-a întreținut extrem de amical cu o serie de lideri politici. Ce nu știa Matthew Jones era faptul că toți politicienii fericiți din fața lui, pe care i-a gratulat cu importanța sa prezență sunt... urmăriți penal.

Cum se împacă preceptele Ambasadei SUA, care ne dă mai tot timpul lecții de anticorupție, cu prezența atașatului diplomatic în clubul corupției politice din Maramureș, adică la sediul PNL Maramureș? Cum se face ca șefii PNL Maramureș sunt plini de dosare penale, însă beneficiază de atenția ambasadei?”.

Aseară, la Dosar de Politician, am discutat despre legăturile liberalilor din Maramureș cu ambasadorii americani. Chiar dacă sunt acuzați de diferite fapte penale, românii aranjează întâlniri cu oficiali americani și postează pe Facebook momente de la întrevederi.Ne-am amuzat cu gafa pe care a făcut-o atașatul politic al @Ambasadei SUA la București. Pe numele său Matthews Jones, acesta a făcut o vizita la Maramureș, unde s-a întâlnit, s-a fotografiat și s-a întreținut extrem de amical cu o serie de lideri politici. Ce nu știa Matthew Jones era faptul că toți politicienii fericiți din fața lui, pe care i-a gratulat cu importanța sa prezență sunt... urmăriți penal.Cum se împacă preceptele Ambasadei SUA, care ne dă mai tot timpul lecții de anticorupție, cu prezența atașatului diplomatic în clubul corupției politice din Maramureș, adică la sediul PNL Maramureș? Cum se face ca șefii PNL Maramureș sunt plini de dosare penale, însă beneficiază de atenția ambasadei?Vă invit să urmăriți materialul video. Dacă doriți să să vă exprimați părerea pe acest subiect, vă invit să lăsați un comentariu la această postare.#Maramures #AmbasadaSUA

Posted by Dosar de Politician on Thursday, April 7, 2016

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și