Nici claxoanele mașinilor și strigătele pietonilor nu i-au oprit pe cei doi din a se bate ca orbii. Până la urmă, cei doi au fost despărțiți de către un cetățean mai în vârstă care avea asupra sa un par. Deocamdată nu se cunosc motivele care i-au determinat pe cei doi să se ia la bătaie.

Imaginile cu bătaia din Centrul municipiului Sighet au ajuns pe rețelele de socializare. Încă nu știm dacă Poliția cercetează faptele săvârșite.

Din păcate, astfel de scene devin tot mai des întâlnite în județul nostru, dar și în Sighet. Legea pumnului pare să pună stăpânire pe străzile municipiului, iar cetățenii onești ai municipiului reclamă că în ultimii ani gradul de siguranță și climatul de ordine publică sunt la un minim istoric.

ACTUALIZARE IPJ MARAMUREȘ

Potrivit informațiilor furnizate de către purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, scandalul dintre cei doi bărbați a pornit de la o neînțelegere în trafic. Unul dintre ei este din Sighetu Marmației și celălalt din județul Bihor. Niciunul dintre cei doi nu a dorit să depună plângere penală pentru loviri și alte violențe.

Ambii protagoniști au fost sancționați de către polițiști potrivit legii 61 / 1991 cu amendă contravențională.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și