Pe lângă că sunt inumani, protagoniștii s-au și filmat și și-au postat prostia pe rețeaua de socializare TikTok.

În urma apariției acestor imagini în spațiul public, primarul municipiului Sighetu Marmației a depus o plângere scrisă la Poliția municipiului Sighetu Marmației împotriva protagoniștilor pentru acte de cruzime sau tortură față de animale și distrugere (asfaltul proaspăt turnat fiind parțial distrus).

Suntem curioși cât de repede se vor mișca cei din Poliția municipiului Sighet în derularea acestei anchete. Sperăm ca protagoniștii din filmare să nu mai vadă lumina zilei decât de după gratii pentru o bună perioadă de timp.

Sighet 247 a solicitat un punct de vedere de la IPJ Maramureș, pe care îl vom publica de îndată ce îl vom fi primit.

ACTUALIZARE - Ce spune IPJ Maramureș

În urma apariției în mediul on-line a articolului de presă intitulat VIDEO: SIGHET - Cal chinuit de animale cu față umană pe str. Titu Maiorescu. Primăria a depus plângere penală împotriva autorilor, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș este abilitat să comunice următoarele:

Urmare a unei sesizări transmise de către Primăria Municipiului Sighetu Marmației- Direcția Poliția Locală, se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului și luarea măsurilor legale care se impun, referitor la încălcarea Legii 205 din 2004 privind Protecția Animalelor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și