Conform surselor, totul ar fi pornit de la o fată. Un tânăr din Borșa i-ar fi făcut ”ochi dulci”, lucru care i-ar fi scos din sărite mai mulți tineri din Vișeu de Sus. Între aceștia a izbucnit scandalul. S-au împărțit pumni și picioare și belșug.

La un moment dat tânărul din Borșa ar fi fost înjunghiat de trei ori. Victima a fost preluată de un echipaj al Ambulanței și a fost transportat la Spitalul din oraș. Din cauza leziunilor grave acesta a fost transferat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, iar ulterior la un spital de la București.

Polițiștii sosiți la fața locului au identificat toate persoanele implicate în scandal și i-au dus la sediu pentru audieri. Totodată, au fost preluate toate imaginile video surprinse de camerele de supraveghere, dar și imagiile filmate de localnici.

Surse judiciare au precizat pentru www.vasiledale.ro că ancheta este în plină desfășurare și că deocamdată nu se știe exact cine a aplicat loviturile cu cuțitul. Aceleași surse susțin că unele imagini ar arăta faptul că tocmai victima a fi primit cuțitul de la o altă persoană pentru a se apără și nu este exclus ca în timpul îmbrăncelor acesta să fi căzut și să se fi înjunghiat accidental.

ACTUALIZARE IPJ Maramureș

Joi 21 aprilie a.c., la ora 20:40 polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că în fața unei cafenele din oraș, mai multe persoane s-au agresat reciproc.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că patru tineri cu vârste cuprinse între 16 și 24 de ani, în urma unui conflict spontan, s-au agresat reciproc.

În urma conflictului tânărul de 24 de ani s-a prezentat la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus cu plăgi tăiate la nivelul unui deget, iar un tânăr de 19 ani s-a prezentat la Spitalul Orășenesc Borșa cu plăgi înjunghiate la nivelul abdomenului, fără să-i fie pusă viața în pericol.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe.


Preluare: vasiledale.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și