Mai multe persoane au murit și alte câteva au fost rănite când un vehicul a ieșit de pe șosea și s-a izbit de spectatori, relatează police.hu. Accidentul a avut loc între Lábatlan și Bajót, în prima parte a după-amiezii de 24 martie.

Accident la un raliu auto, în Ungaria. O maşină a intrat în spectatori

Potrivit informațiilor disponibile până în prezent, un vehicul care participa la o cursă de raliu a ieșit de pe șosea și s-a izbit de spectatori din motive încă neclare. Potrivit informațiilor actuale, patru persoane au fost ucise și șapte rănite.

"Circumstanțele sunt în curs de clarificare", a precizat într-un comunicat comandamentul de poliție al comitatului Komárom-Esztergom Várm, potrivit Mediafax.

Bilanţ negru: 4 morţi şi 30 de răniţi. Printre victime ar fi şi un copil

Potrivit informațiilor furnizate de RallyLife, un cuplu aflat la volanul unei Skoda Fabia R5 a intrat în spectatorii de la cursa ORB Esztergom-Nyergesújfalu, iar celor patru morți li s-ar putea adăuga zeci de răniți. Se crede că printre victime s-ar putea număra și un copil.

Potrivit paginii de Facebook a Arrabona Rally Club, tratamentul răniților este în curs de desfășurare în prezent, urmând să apară mai multe informații. Imediat după accident, s-a anunțat că pe pistă a fost vărsat ulei, iar cursa a fost oprită.

După tragedie, la locul accidentului au fost trimise ambulanțe și elicoptere.

În august 2023, a mai avut loc un accident similar în Ungaria, când mașina duo-ului Csaba Nemes-Richárd Nemes s-a izbit de un copac în timpul celei de-a patra etape a celui de-al 29-lea raliu Veszprém, campionatul național HUMDA. Pilotul Csaba Nemes, în vârstă de 47 de ani, a fost ucis, în timp ce navigatorul și fratele său au supraviețuit accidentului.


Preluare: Observatornews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și