Bărbatul și-a cumpărat o bere în timp ce vânzătoarea se ocupa de niște acte pentru bar a mers la tejghea și în câteva secunde a furat 1.000 lei din casa de marcat. Abia după ce a urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere proprietara și-a dat seama de furt.

Numai că nu a sunat la Poliția, ci a anunțat jurnaliștii. Noi am sesizat poliția și după două ore hoțul a fost prins pe o stradă din Sighetu Marmației. Acesta este din municipiul Satu Mare și are 32 de ani.

Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt.

Prejudiciul nu a fost recuperat.

ACTUALIZARE IPJ Maramureș:

Ieri, 12 iulie, în jurul orei 16.00, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Ocna Șugatag, cu sprijinul dispozitivului de siguranță din cadrul Poliției Municipiului Sighetu-Marmației, au identificat în municipiul Sighetu-Marmației, un bărbat de 32 de ani, din Satu Mare, bănuit de comiterea unei fapte de furt.

În fapt, la data de 10 iulie a.c., la ora 22.04, polițiștii au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie, de 38 de ani, din Ocna Șugatag, cu privire la faptul că, un bărbat a sustras o sumă de bani din portofelul în care ținea banii încasați din vânzări, aflat pe tejgheaua unui local din Ocna Șugatag, după care a părăsit localul.

Bărbatul a fost condus la sediul Postului de Poliție Ocna Șugatag în vederea audierii.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și