Șoferul unui autoturism VW înmatriculat în județul Maramureș circula dinspre Săcălășeni spre Baia Mare. Într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, nu a adaptat viteza, a ieșit de pe carosabil și s-a izbit de un stâlp din lemn pe care l-a rupt. De acolo, mașina a ricoșat prin șanț și s-a răsturnat între niște copaci de pe marginea drumului.

În autoturism erau doi bărbați: șoferul și un pasager. Unul dintre ei a rămas încarcerat și a fost extras de pompierii militari. Ambii au fost preluați de echipajele medicale ale Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș și au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare pentru investigații medicale.

Niciunul nu a vrut să spună polițiștilor cine era la volan. În consecință, ambii au fost testați cu aparatul etilotest. Într-un prim caz, etilotestul a indicat 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în cel de-al doilea caz a indicat 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celor doi li se vor preleva și probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Unul dintre ei mai are un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Preluare: ActualMM.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și