Mai mult, conform unor surse s-ar fi găsit și un pliculeț ce conținea o substanță ce ar putea fi interzisă.

Conform vasiledale.ro, totul s-a petrecut azinoapte în jurul orei 2.00 pe strada Luminișului din Baia Mare. Un cunoscut interlop din Baia Mare poreclit ȘOARECUL a sunat la 112 și a cerut ajutor după ce un individ ce era la volanul unui autovehicul de teren Mercedes ML înmatriculat în Anglia l-a urmărit în trafic. Ba mai mult, acesta susține că a tras două focuri de armă în autoturismul lui. Până la sosirea echipajelor victima s-a apărat cum a putut.

Mai multe echipaje ale Poliției Municipiului Baia Mare, dar și un echipaj de la mascați au intervenit. Au reușit să îl oprească în zona fostului Combinat din Baia Mare. Mașina a fost percheziționată iar în interior polițiștii au găsit trei pistoale cu aer comprimat, dar și un pliculeț cu o substanță necunoscută. Agresorul a fost dus la sediul poliției pentru audieri. Victima susține că astăzi dimineață polițiștii l-au lăsat liber deși ar fi recidivist.

Victima susține că nu știe motivul pentru care a fost atacat. Doar bănuiește că prietenia dintre unchiul agresorului și el ar putea fi motivul. De altfel, acesta spune că de aproximativ un an de zile este amenințat cu moartea de suspect.

Am solicitat și un punct de vedere de la IPJ Maramureș, scrie vasiledale.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și