”Am făcut un drift la Spânzurătoare! Domnii de la Poliție m-au semnalizat să trag pe dreapta și eu m-am întors pe contrasens și am fugit de poliție. Am început să fiu urmărit de Dusterul Poliției și am apucat să fug până pe Imașului, cam vreo 10 km. Până polițiștii au tras două gloanțe, unul în aer și unul în mașină. Când am auzit glonțul în mașină atunci am tras frâna de mână și m-am oprit pe dreapta. După o urmărire foarte incitantă. Mi s-a părut periculos, dar mașina neavând numere de înmatriculare pe ea că aseara am cumpărat-o am crezut că scăpam cumva”, a declarat Alex pentru BaiaMareTV.

”Am observat un autoturism care se deplasa necontrolat, făcând drifturi. Am efectuat semnale de oprire, iar la observarea echipajului de poliție acesta și-a schimbat brusc direcția de deplasare, a continuat pe contrasens demarând în încercarea de a scăpa. Am pornit în urmărirea acestuia iar după 10 km am reușit să îl oprim. Pentru oprirea acestuia a fost necesară somarea și utilizarea armamentului din dotare. După imobilizarea conducătorului auto și a pasagerului, și în urma verificărilor, s-a stabilit faptul că mașina este neînmatriculată iar plăcuțele pe care le avea montate erau atribuite altui autoturism” a declarat agent șef adjunct Victor Lazăr, Biroul Poliției Rutiere Baia Mare.

Trebuie să menționăm și faptul că polițistul care făcea parte din echipajul care a reușit prinderea puștanului este și instructor de conducere defensivă și în regim prioritar în cadrul MAI.


Preluare: vasiledale.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și