Conform vasiledale.ro, oamenii s-au trezit speriaţi și au sunat după ajutor la 112. Un echipaj al Poliției din Borșa s-a deplasat la fața locului, însă atacatorul dispăruse. Se pare că atacatorul ar fi chiar unul dintre vecinii lor, un bărbat care i-ar mai fi atacat și în urmă cu două săptămâni, în același mod.

Proprietarii au depus plângere la poliție. La această oră polițiștii sunt la fața locului pentru a strânge probe. Împotriva suspectului s-a deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de tulburarea liniștii și ordinii publice distrugere loviri sau alte violențe.

ACTUALIZARE

Ce spune IPJ MAramureș

Azi-noapte, la ora 03.04, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că, la un imobil de pe strada Văilor din oraș a avut loc o distrugere.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au identificat apelantul, un tânăr de 25 de ani din oraș, care a relatat faptul că, în timp ce se afla în locuință cu mama lui, respectiv o femeie de 56 de ani, un alt bărbat i-ar fi distrus cu un obiect contondent geamul și ușa locuinței. Acesta nu se mai afla la fața locului la sosirea polițiștilor.
Valoarea aproximativă a prejudiciului urmează să fie stabilită.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere.Preluare: vitalmm.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și