Pe imaginile filmate chiar de victimă se observă cum agresorul fuge cu toporul în mână spre el. Băiatul dă cu spatele maşina şi încearcă să fugă. Victima fusese implicată într-un conflict cu alți doi tineri de 15 și 24 de ani, care i-au vandalizat autoturismul.

Agresorul a vrut să rezolve problema şi i-a bocat drumul victimei cu o mașină de teren, din care a coborât cu un topor în mână.

Ce spune IPJ Maramureș

”Azi, 22 iulie, la ora 13.21, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați de către un bărbat de 26 de ani, prin S.N.U.A.U.112, cu privire la faptul că a fost agresat fizic de către un bărbat.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că între apelant și doi tineri de 15 și 24 de ani, a apărut o stare conflictuală, iar aceștia dun urmă i-ar fi provocat distrugeri la autoturismul personal.
Totodată, aceștia l-ar fi amenințat cu acte de violență.

De asemenea, din verificări s-a stabilit că la fața locului, ar fi ajuns și un bărbat, de 36 de ani, care l-ar fi agresat fizic pe apelant.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere, lovire sau alte violențe și amenințare.”, transmite IPJ Maramureș.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și