Conform ziarului citat, favorit pentru a veni în locul lui Chivu la Inter este argentinianul Marcos Rojo, fundaşul argentinian al lui Sporting Lisabona. Rojo, 23 de ani, jucător de picior stâng, poate evolua în centrul apărării, dar şi fundaş lateral. Inter este atrasă de preţul nu foarte mare al jucătorului, cel mult 5 milioane de euro, cât şi de faptul că el este argentinian, mulţi fotbalişti din această ţară având succes la echipa lombardă.

Rojo este mai ieftin decât alţi fundaşi doriţi de Inter, austriacul Aleksandar Dragovic, de la Basel, şi francezul Adil Rami, pe cale să se transfere de la Valencia la Napoli.

Noul antrenor al lui Inter, Walter Mazzarri, adeptul unei apărări cu trei fundaşi, îl vede titular pe Campagnaro pe dreapta, pe Juan Jesus pe flancul stâng, iar în centru ar avea de ales între Samuel şi Ranocchia, Rojo fiind văzut ca rezervă.

În schimb, Victor Becali a declarat, pentru site-ul FCInterNews, că fundaşul român nu va pleca. "Cristian mai are un an de contract (cu opţiune de prelungire până în 2015 - n. red.). Anul trecut a semnat pe două sezoane. Rămâne la Inter şi în stagiunea viitoare. Reducerea salariului? Lui Chivu i-a fost redus şi anul trecut", a spus impresarul.

El a adăugat însă că fundaşul va pleca dacă nu este dorit de Mazzarri: "Va merge să joace în altă parte. Nu lipsesc formaţiile interesate, deşi prefer să nu dau nume".

Chivu, care în octombrie va împlini 33 de ani, a câştigat cu Inter în 2010 campionatul, Cupa Italiei şi Liga Campionilor.


Preluare: AgerPres

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și