VINETE PANE CU SOS DE ROSII | De toate pentru voi

INGREDIENTE:
- 2 vinete - aproximativ 1kg au cantarit ale mele vinete

ATENTIE: daca ve-ti taia feliile de vinete asa ca mine atunci vanata nu va fi atat de moale dupa coacere- copiilor mei doar asa le place sa ramana mai ferma vanata;
: asadar daca doriti ca felia de vanata sa fie mai moale, mai gatita sa zic asa atunci feliile sa le taiati putin mai subtiri!

- amidon din porumb - 150 g ( puteti folosi faina daca nu dispuneti de amidon)
- oua intregi - 3 bucati
- rosii medii - 5 bucati (date pe razatoarea mare, fara coaja)
- iaurt - 150g ( sau puteti folosi inclusiv smantana, care daca este mai grasa o puteti dilua cu putin lapte)
- pasta de rosii ( pasta de tomate) - 3 lingurite
- branza cheddar - 150 g
- usturoi - 3 catei ( dati pe razatoarea mica )
- ulei - 100 ml - 150 ml ( pentru prajit)
- cateva frunze de menta - proaspata, congelata sau menta uscata, de care aveti
- busuioc - de asemenea proaspat, congelat sau uscat, de care aveti dvs.
- sare - dupa gustul fiecaruia
- piper - dupa gustul fiecaruia


Preluare: Youtube

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și