Din primele informații, se pare că în carambol au fost implicate trei autoturisme iar două persoane au suferit vătămări corporale. Din fericire, rănile suferite de către cei implicați în accident nu au fost grave.

În urma impactului, unul dintre autoturisme, un VW Golf, a fost proiectat în stația de autobuz. Din fericire în acel moment nu era nimeni în stație. Un alt autoturism a fost proiectat în indicatoarele rutiere din intersecție.

Un barbat in varsta de 43 ani din judetul Suceava conducea un autovehicul pe directia Viseul de Jos – Leordina. Pe fondul nepastrarii distantei de siguranta, acesta a intrat in coliziune cu autoturismul care circula regulamentar in fata sa si pe care l-a proiectat intr-o alta masina care circula pe aceeasi directie si care oprise pentru a vira stanga pe drumul secundar. Aceasta din urma a fost aruncata in statia de autobuz.

Echipajele medicale au transportat la spital conducatorul auto al masinii din mijloc, un barbat din Borsa in varsta de 38 ani. Din fericire nu a necesitat internarea.

Politistii i-au testat pe cei trei conducatori auto, rezultatul fiind negativ.


Preluare: vasiledale.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și