Conform vasiledale.ro, polițiștii criminaliști de la Vișeu de Sus în urma examinării exterioare a cadavrului au descoperit urme suspecte de arsuri la nivelul corpului. Drept urmare a fost sesizat procurorul criminalist dar și echipa complexă de cercetare de la IPJ Maramureș.

Conform informațiilor noastre se pare că soțul femeii a fost dus la sediul unității de parchet pentru a fi audiat.

Până în acest moment cazul este anchetat ca moarte suspectă. Cadavrul femeii a fost dus la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Ce spune Poliția

În urma unei sesizări prin apel 112, astăzi, 16 iunie a.c., în jurul orei 07.00, polițiștii din Vișeu de Sus s-au deplasat, pe strada 1 Mai, unde o femeie a fost găsită decedată într-un imobil.

Cadavrul femeii, de 44 de ani, prezenta arsuri la nivelul corpului, fiind transportat la Serviciul Medicină Legală Maramureș pentru stabilirea cauzei decesului.

La nivelul inspectoratului s-a constituit o echipă complexă de cercetare pentru a stabili toate împrejurările decesului survenit și luarea măsurilor legale care se impun, sub coordonarea procurorului de caz.

Ce spune ISU Maramureș

”În urma apelului efectuat la numărul unic de urgență 112, un echipaj de stingere din cadrul Secției de Pompieri Vișeu de Sus s-a deplasat la locul indicat de către apelant.

Aceștia au găsit o persoană care prezenta arsuri pe circa 80% din suprafața corpului, fără a se constata producerea unui incendiu în locuință” a transmis pentru www.vasiledale.ro, Adrian Șanta, purtător de cuvânt al ISU Maramureș


Preluare: vasiledale.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și