În noaptea de 17/18 decembrie a.c., la ora 00.20, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Vişeu de Sus au observat pe DN 18 din localitate un autoturism ce staţiona pe marginea drumului. La vederea poliţiştilor, maşina a demarat în trombă iar poliţiştii au pornit în urmărirea acesteia. Autovehiculul a virat pe o stradă laterală unde a oprit iar ocupanţii acestuia au fugit. În urma controlului efectuat, poliţiştii au găsit în maşină 4 colete în care se aflau 1954 pachete cu ţigări.

Pentru a căuta şi identifica ocupanţii autoturismului, la faţa locului au fost dirijate echipe suplimentare de poliţişti. Astfel, în jurul orei 01.30, pe strada Bogdan Vodă din Vişeu de Sus, la aproximativ 6 km de locul unde a fost abandonat autoturismul, a fost identificat şi prins conducătorul acestuia, un tânăr de 20 de ani din localitate. Mai mult, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat că tânărul are permisul de conducere reţinut.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării iar autoturismul a fost indisponibilizat. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de contrabandă şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are suspendat dreptul de a conduce precum şi pentru identificarea celorlalţi ocupanţi ai autoturismului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și