Conform informatiilor noastre pe Valea Vaserului, intr-o zona forestiera aflata in exploatare, doua TAF-uri ale unui patron din zona au fost descoperite distruse prin incendiere. Politia ne-a confirmat informatiile si reprezentantii biroului de presa au declarat:

“In data de 14 septembrie la ora 18.20, un barbat administrator al unei societati comerciale a sesizat politia prin serviciul unic 112 despre faptul ca in 13 septembrie persoane necunoscute i-au distruse prin incendiere doua utilaje TAF. S-a format imediat o echipa complexa de cercetare, care insotita de un specialist din cadrul ISU Maramures, s-au deplasat astazi (15 septembrie, n.r.) in zona forestiera situata la limita dintre orasele Borsa si Viseul de Sus, pentru a preleva probe. In continuare se desfasoara cercetari pentru a se stabili cu exactitate imprejurarile in care au fost distruse utilajele”.

Daca specialistul ISU stabilieste faptul ca este vorba de incendiere atunci ancheta se va desfasura sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Viseu de Sus.


Preluare: vasiledale.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și