Publicul a decis cine sunt preferatii sai pentru a continua in competitia vocilor, iar antrenorii au ales cu cine vor sa mearga mai departe spre marele trofeu.

Au ramas opt concurenti in show, urmand ca dupa mare confruntare de vineri doar patru sa urce pe scena si sa demonstreze ca merita sa castige trofeul Vocea Romaniei. Noi speram ca printre cei patru finalisti sa se numere si surorile Hojda, Alexandra şi Ligia, care ne-au demonstrat ca isi merita locul in aceasta competitie.

Ce pregatesc cele doua sighetence pentru marea semifinala, ce simt si ce isi propun sa obtina prin momentele lor, ne spun chiar ele:

Maria Hojda (echipa Loredana): “Am emotii pentru deseara, e un moment important si decisiv in acest concurs si imi doresc din toata inima sa reusesc sa creez un moment frumos, cu emotie. Piesa este un alt stil decat cele pe care le-am cantat pana acum. E o piesa dificila din punct de vedere al interpretarii, insa faptul ca am urmat la un moment dat niste cursuri de actorie sper sa ma ajute acum. Aceasta piesa imi place foarte mult si ma indentific cu textul ei.”

Ligia Hojda (echipa Tudor Chirila): “Am emotii in aceasta semifinala pentru ca am de interpretat o piesa dificila, cu un mesaj foarte puternic care vorbeste despre suferinta oamenilor, de ce unii dintre noi ajung sa sufere si de ce viata nu e asa de usoara precum o visam.”

Speram ca emotiile surorilor Hojda sa fie constructive si sa le ajute sa ajunga la inimile telespectatorilor, pentru a le aduce cat mai multe voturi si a le asigura un loc in marea finala.


Preluare: vocearomaniei.protv.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și