Cu toate că funcția este veche, noile schimbări aduc un plus de discreție și intimitate pentru utilizatori în viața online, conform Click.ro.

WhatsApp vine cu noi modificări pentru viața privată a utilizatorilor
Astfel că, și alte rețele de socializare precum Facebook sau Instagram au opțiuni asemănătoare care vă pun la dispoziție opțiunea de a vă ascunde anumite date personale față de unii utilizatori.

Așadar, odată ce a fost făcut un update, vă veți putea ascunde fotografia de profil, statusul cu „Ultima dată activ” și descrierea de la „Despre mine”. Astfel că, aceste date vor putea fi văzute doar de cine doriți.

Există așadar următoarele funcții: pentru Toată lumea, Contactele mele, Contactele mele cu excepția și Nimeni. Astfel, noua opțiune vă permite să aveți mai mult control asupra vieții intime din spațiul virtual.

„Pentru a-ți proteja intimitatea online, lansăm noi opțiuni pentru funcțiile de intimitate și viață privată”, a explicat WhatsApp.

„Acum poți să selectezi cine din contactele tale poate să-ți vadă poza de profil, descrierea sau ultima accesare a aplicației.”

Ce prevede noua modificare WhatsApp
Odată cu noua schimbare de la WhatsApp, există totuși, o mică problemă. În cazul în care nu permiteți cuiva să vă vadă fotografia de profil, același lucru se va întâmpla și invers, astfel că nu veți putea vedea fotografia celuilalt în acest caz.

Această nouă actualizare este disponibilă la nivel general și poate fi utilizată pe toate dispozitivele ce suportă noua versiune de WhatsApp.

În cazul în care actualizarea nu a fost făcută automat, puteți să accesați Apple App Store sau Google Play Store, pentru a putea accesa noile modificări ale platformei, se mai arată în sursa citată.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și