Potrivit organizatorilor, în cadrul evenimentului mai sus amintit un loc aparte va reveni Top-ului judeţean al firmelor, ediţia a XX-a, jubiliară, eveniment lansat de conducerea Camerei de Comerţ şi Industrie Maramureş cu ocazia ediţiei a XIX-a a Top-ului, propunere agreată de către toți cei prezenți, inclusiv de reprezentanții administrației locale și instituțiilor deconcentrate.

Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Maramureş, Primăria Baia Mare, Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş sub patronajul Instituţiei Prefectului Maramureş.

“Scopul organizării evenimentului este de a cunoaște starea economiei locale și de a identifica posibilități de dezvoltare a economiei județului Maramureș în contextul dezvoltării economiei la nivel național.
Sloganul evenimentului lansat de noi este „Toți știm câte ceva despre economia județului Maramureș și toți nu știm nimic despre aceasta”.

Acest slogan a determinat organizatorii să cuprindă în cadrul programului evenimentului mai multe activităţi prin care să fie prezentată economia şi potenţialul economic real al judeţului”, au anunţat cei de la Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş.

Din programul de activități ce se vor desfășura în perioada 7-9 noiembrie 2013:

 Ziua I, Joi 07 noiembrie 2013 - Centrul de Instruire și Marketing al CCI Maramureș

Seminar interactiv: „Dezvoltarea economică a județului Maramureș în perioada 2014-2020”
În cadrul seminarului, organizatorii și invitații acestora – parlamentarii maramureșeni, primari, reprezentanții instituțiilor deconcentrate – se vor întâlni cu reprezentanții firmelor de TOP și nu numai, pentru a realiza o informare urmată de dezbateri privind realizarea obiectivelor prioritare pentru perioada 2007-2013 și prezentarea perspectivelor și programelor pentru perioada 2014-2020.

Deschiderea oficială a expoziției „Fabricat în Maramureș” - Expoziția are drept scop prezentarea concetățenilor maramureșeni a potențialului individual și colectiv al întregii economii a Maramureșului – respectiv oferta Maramureșului pentru piața națională și internațională. În expoziție vor fi prezentate, firmele/produsele/serviciile sau machete, materiale de promovare ale acestora (flyere, CD, cataloage, videoproiecție). Expoziția urmează a fi deschisă pe durata celor 3 zile de eveniment, respectiv 7-8-9 noiembrie 2013

 Ziua a II-a, vineri, 08 noiembrie 2013 - Centrul de Instruire și Marketing al CCI Maramureș - Sala Mare

Festivitate TOP firme – ediția a XX – a jubiliară

 Ziua a III-a, sâmbătă, 09 noiembrie 2013 - Ziua porților deschise


Preluare: citynews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și