La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un tânăr de 19 ani din Ruscova, dinspre Viseu de Jos înspre Viseu de Sus, a părăsit partea carosabilă și s-a oprit în gardul unui imobil.

În urma producerii accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a unei tinere de 17 ani, care se afla în calitate de pasager în autoturism. Aceasta a fost transportată la Spitalul Oraşenesc Vişeu de Sus în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducatorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind zero. Totodată i-au fost recoltate mostre biologice de sânge şi urină în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei și prezenţei în organism a substantelor psihoactive.

În urma efectuării controlului autoturismului, au fost identificate, în bord, un numar de 6 articole pirotehnice (petarde), care au fost ridicate în vederea luării măsurilor legale care se impun.

În cauza, se efectuează cercetari cu privire la săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și