Rămăşiţele umane găsite în munţii din California au fost confirmate ca fiind cele ale actorului britanic Julian Sands, care a dispărut în ianuarie în timpul unei drumeţii, scrie BBC. Excursioniştii au găsit rămăşiţele sâmbătă, a anunţat poliţia, iar acestea au fost acum identificate oficial.

Julian Sands, în vârstă de 65 de ani, era cunoscut mai ales pentru rolurile sale din filmul premiat cu Oscar „A Room With A View” şi din serialele TV „24” şi „Smallville”. Printre alte pelicule ale sale se numără filmul The Girl with the Dragon Tattoo din 2011, în care a jucat alături de Daniel Craig. Sands a dispărut pe 13 ianuarie în timpul vremii nefavorabile din zona Baldy Bowl din Munţii San Gabriel.

Căutările aeriene şi terestre au fost îngreunate, deoarece California a fost lovită de furtuni, precum şi de condiţii de gheaţă şi de ameninţarea avalanşelor.

În urma unor noi căutări la începutul acestei luni, poliţia a declarat că unele părţi ale zonei, cu terenuri abrupte şi râpe, sunt încă inaccesibile din cauza „condiţiilor alpine extreme”, inclusiv a mai mult de 3 metri de gheaţă şi zăpadă rămase.

După ce Sands a dispărut, familia starului a mulţumit autorităţilor californiene pentru eforturile depuse în încercarea de a-l localiza.

La sfârşitul lunii ianuarie, fratele Nick Sands, care locuieşte în North Yorkshire, unde el, Julian şi ceilalţi trei fraţi ai lor au crescut, a declarat că şi-a luat deja „rămas bun”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și