Mai exact, polițiști clujeni au fost sesizați, în cursul zilei de joi, că într-un centru comercial din municipiu, accesul se face pe două culoare: unul cu acces la toate magazinele cu prezentarea certificatului verde COVID, iar pe celălalt, cu acces la hypermarketul centrului comercial, fără a avea nevoie de certificat verde.

În consecință, polițiștii au amendat societatea cu 5.000 de lei și au cerut să fie luate jos afișele cu propriile reguli.

„În cursul zilei de ieri, cu ocazia activităților de verificare a respectării prevederilor specifice contextului epidemiologic actual, întreprinse în intervalul orar 10.30 – 13.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca s-au sesizat cu privire la faptul că la nivelul unui centru comercial nu sunt respectate măsurile de prevenire și combatere a efectelor virusului Covid-19.

Verificările au indicat faptul că în zona de acces în centrul comercial erau afișate panouri și delimitate două culoare distincte ce indicau faptul că pe un culoar este permisă intrarea în întregul spațiu comercial prin prezentarea Certificatului Verde Covid, pe culoarul ce duce doar în zona hipermarket-ului nefiind necesară prezentarea acestuia.

Polițiștii au dispus eliminarea afișelor neconforme, societatea fiind sancționată în acord cu Legea 55/2020, cu amenda în valoare de 5.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor stabilite prin HG 1090/2021”, a transmis IPJ Cluj.


Preluare: stiridecluj.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și