Povestea lui Daniel :

În Septembrie 2020 un diagnostic grav primit de la medici a fost atât pentru Daniel cât și pentru mama lui un adevărat șoc. MAMA, care l-a crescut singură de la doar 6 luni (tatăl și-a părăsit copilul și nu a arătat niciodată nici un interes față de propriul copil). Având în vedere că bunica lui Daniel, în urma unui atac cerebral a rămas paralizată în scaunul cu rotile, iar după câțiva ani, imobilizată la pat, până în acest an, 2021, când a decedat, gândul că fiul ei poate să ajungă în orice clipă în acel scaun cu rotile sau chiar la o paralizie totală, o îngrozește.

La prima vedere, Daniel, pare să fie o persoană normală, cu preocupări obișnuite, dar adevărul este altul. A învățat meseria de mecanic auto, însă dezechilibrul, oboseala și alte simptome ale acestei boli, nu i-au mai permis să lucreze. Momentan are o pensie de boală de 800 de lei, o pensie de handicap de 60 lei, iar mama este angajată la o fabrică de croitorie-tapițerie cu salar minim pe economie.

Medicii din România nu i-au dat nici o speranță, până când, într-o zi a primit o rază de speranță de la o pacientă din Constanța, diagnosticată cu SL, care i-a recomandat Transplantul de celule stem la o clinică din Thailanda, "VERITA-NEURO", care, se pare că dă o rază de speranță celor care suferă de această boală gravă. Au luat legătura cu clinica din Thailanda, au trimis toate documentele ce li s-au cerut(diagnostic, RMN.....),chiar a avut loc și interviul.

Netratată, această boală gravă avansează foarte repede.

Pentru a stagna și regresa această boală trebuie să urmeze acest tratament cu celule stem. Acest tratament este costisitor.

Daniel nu are banii necesari pentru acest tratament. Haideți să-l ajutăm! Cu un mic ajutor și susținere îi putem reda sănătatea la o viață normală pe care orice tânăr și-o dorește.

Donațiile se pot face în conturile mamei :
RO24BTRLEURCRT0P25019301(KADAR ILDIKO)
RO39BTRLRONCRT0P25019301(KADAR ILDIKO)
RO64BTRLUSDCRT0P25019301(KADAR ILDIKO)


Preluare: Aripi pentru Daniel

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și