Cel mai bine cotat arbitru din România, Ovidiu Haţegan, are mai probleme de sănătate. Acesta a suferit un infarct și a fost operat de urgență la Timișoara.

Potrivit GSP, Ovidiu Haţegan se afla în locuința acestuia din Arad în momentul în care a simțit dureri foarte puternice în zona pieptului. Totul s-a întâmplat la scurt timp după ce ce arbitrul își terminase antrenamentul fizic pe care-l făcea în fiecare zi.

„În timpul antrenamentului a simțit o durere în piept. Cum este medic de profesie, și-a dat seama de simptome și a urcat în mașină, mergând singur la spital. A ajuns în cele din urmă la Pădurea Verde, la Timișoara, și în urma unui EKG i s-a spus că are ceva venă înfundată. I-a fost montat un stent”, a declarat o persoană apropiată arbitrului Ovidiu Hațegan, pentru Special Arad.

După ce a fost supus intervenției chirurgicale, medicii i-au spus lui Hațegan că a suferit un infarct, ceea ce pune serios la îndoială posibilitatea ca acesta să își continue cariera la cel mai înalt nivel.

Ovidiu Haţegan este cel mai bine plasat arbitru român în ierarhia FIFA și era pe lista pentru Campionatul Mondial, dar și pentru fazele finale din Uefa Champions League sau Europa League.


Preluare: romaniatv.net

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și