Bărbatul a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș.

Vă reamintim că, în data de 8 ianuarie 2024, patrula din cadrul Secției 2 Bogdan Vodă a intervenit la un eveniment, semnalat prin apel 112, produs în satul Bocicoel, prin intermediul căruia o femeie a sesizat faptul că o persoană, prin distrugerea porții de acces folosind un autovehicul, a pătruns în curtea imobilului acestuia.

În baza sesizării și a deplasării la fața locului, polițiștii au identificat autovehiculul în cauză și conducătorul auto, respectiv un bărbat în vârstă de 30 de ani din Vișeu de Sus.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Fiind condus la Centrul de Permanență Dragomirești în vederea prelevării de probe biologice de sânge, acesta a refuzat recoltarea.

În baza probatoriului administrat, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 30 de ani, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, violare de domiciliu și distrugere.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și