O parte de la începutul acestei scene a fost filmată de un coleg de clasă, iar în imagini se vede cum dascălul şi elevul se îmbrâncesc în dreptul ușii. După incident, profesoara a depus plângere la poliţie. Are un certificat medico-legal şi a intrat în concediu.

Polițiștii au deschis un dosar penal.

Incidentul a avut loc la Colegiul Tehnic George Barițiu din Baia Mare, la sfârşitul orei de biologie. Elevul i-ar fi cerut voie profesoarei să plece mai repede acasă, pe motiv că ar pierde autobuzul. Femeia a verificat să vadă mai întâi dacă băiatul figurează pe lista navetiştilor, şi cum nu l-a găsit, i-a spus să rămână la oră. Ce a urmat a depăşit orice imaginaţie!

Imediat după cele întâmplate, profesoara în vârstă de 47 de ani a mers la spital, iar în urma controlului, medicii i-au spus că avea trei coaste rupte și o fractură de stern. La scurt timp, femeia a mers la poliție și a depus o plângere împotriva elevului.

Anca Pop, purtător de cuvânt IPJ Maramureș: „A fost agresată de către un tânăr la locul de muncă. În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violențe”

Şi Inspectoratul Școlar Maramureş s-a sesizat în acest caz.


Preluare: eMaramures.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și