Apropiați ai artistului au declarat pentru TMZ că acesta ar fi trebui să participe la o cină de afaceri la începutul acestei săptămâni, pentru o emisiune la care lucra, dar cina a fost anulată pentru că Meat Loaf s-a îmbolnăvit grav de COVID, iar starea lui s-a agravat accelerat.

Meat Loaf ar fi încurajat vaccinarea, însă nu se știe dacă era sau nu vaccinat, spune aceeași sursă.

Surse au declarat pentru TMZ că Meat Loaf ar fi trebuit să participe la o cină de afaceri săptămâna aceasta în vederea unei emisiuni de televiziune care ar fi trebuit să fie numită după cântecul său celebru "I’d Do Anything for Love”, însă totul a fost anulat din cauză că „s-a îmbolnăvit grav” de coronavirus. Nu se știe dacă artistul a fost sau nu vaccinat anti-Covid.

Meat Loaf a murit în brațele soției sale, Deborah - și, deși familia sa nu a dat nicio cauză a decesului sau alte detalii, se știe că aceasta a suferit de-a lungul anilor numeroase probleme de sănătate. Meat Loaf a avut o carieră extraordinară de peste șase decenii, trilogia ”Bat Out Of Hell” fiind printre cele mai cunoscute din discografia sa.

Single-ul ”I’d Do Anything For Love” a ajuns pe primul loc în 28 de ţări şi i-a adus un premiu Grammy. Rockerul a jucat și rolul lui Eddie în filmul muzical din 1975 The Rocky Horror Picture Show.

Problemele de sănătate cu care s-a confruntat Meat Loaf
În ultimii ani, Meat Loaf a vorbit deschis despre problemele sale de sănătate, printre care se număra și astmul, care l-au făcut să se prăbușească pe scenă în timpul unui concert din Pittsburgh în 2011, iar în 2003 s-a prăbușit la Wembley Arena din Londra și a fost internat la spital.

Ulterior, Meat Loaf a susținut o conferință de presă pentru a-i asigura pe fani cu privire la sănătatea lui. Apoi, după un episod similar petrecut pe scenă în Canada, în 2016, artistul a declarat că incidentul s-a petrecut din cauza „deshidratării severe”.

Anunțul familiei despre decesul lui Meat Loaf
„Inimile noastre sunt frânte să anunţe că incomparabilul Meat Loaf a murit în această seară având-o pe soţia sa Deborah alături. Fiicele sale Pearl şi Amanda şi prietenii apropiaţi au fost cu el în ultimele 24 de ore. (...) Știm cât de mult a însemnat pentru mulți dintre voi și apreciem cu adevărat toată dragostea și sprijinul acordat pe măsură ce trecem prin această perioadă de durere”​, se arată într-un mesaj pe pagina oficială de Facebook a artistului.


Preluare: observatornews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și