Domnişoara(?) zice că a terminat Colegiul Naţional „Dragoş Vodă″ Suceava. Serios??? Pe site-ul ISJSV (https://www.isj.sv.edu.ro/index.php/retea-scolara/publica), e dată lista reţelei şcolare a judeţului. În municipiul Suceava, lista colegiilor apare în lista de mai jos.

Suceava COLEGIUL ECONOMIC "DIMITRIE CANTEMIR" SUCEAVA
Suceava COLEGIUL TEHNIC "AL. I. CUZA" SUCEAVA
Suceava COLEGIUL TEHNIC "PETRU MUȘAT" SUCEAVA
Suceava COLEGIUL TEHNIC DE INDUSTRIE ALIMENTARĂ SUCEAVA
Suceava COLEGIUL TEHNIC "SAMUIL ISOPESCU" SUCEAVA

Colegiul Naţional „Dragoş Vodă″ este în Câmpulung Moldovenesc.
Câmpulung Moldovenesc COLEGIUL NAȚIONAL "DRAGOȘ VODĂ" CÂMPULUNG MOLDOVENESC

Acum, să nu-mi spună nimeni că persoana virtuală (că persoană fizică n-o fi!) confundă localitatea cu judeţul. O şcoală o termini într-o localitate, apoi se poate preciza judeţul. Dar în acest caz, vorbim de Suceava, municipiul Suceava.

Vorbim degeaba, pentru că lucrurile sunt evidente. Se fac conturi false, aşa apar susţinătorii, poate aşa îi va vota lumea, văzându-i „mari″ şi „puternici″ (prin numărul admiratorilor inventaţi de echipa de serviciu a candidatului la promisiuni la care sighetenii nu mai au cum să fie păcăliţi).

Să te lauzi singur, să te autosusţii când în jurul tău realitatea arată altfel, dar vrei cu tot dinadinsul s-o ignori, te apuci şi faci conturi false pe facebook. Ce poate fi mai înjositor? Pe vremea mbăăă... mbăăă altui preşedinte al Republicii (instaurată de ruşi prin 1945, şi rămasă tot Republică după 1990, că doar ne obişnuiserăm cu ea...), o cucoană a vorbit la telefon la un post tv şi s-a declarat mare admiratoare a unei ministre. Nesemnificativul amănunt a fost că admiratoarea şi ministra erau una şi aceeaşi persoană!

Candidaţilor la functia de primar al unui municipiu (care, dacă s-ar putea, ar trebui să intre de urgenţă la un fel de ATI pentru reabilitare, asfaltare, spaţii verzi îngrijite, şi lista „bolilor″ de care suferă Sighetul e lungă...), trebuie să li se spună că simplul fapt că ei ne cer părerea despre ce urgenţe sunt de rezolvat nu înseamnă că ne iau părtaşi la treburile cetăţii. Vânează, prin orice mijloace, să-i credem că le pasă de noi.

Am spus şi voi continua să spun: dacă nu ştiu care sunt priorităţile oraşului, să stea acasă. Şi să fie cinstiţi cu ei înşişi, dar şi cu prea îngăduitorul facebook!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și