Potrivit primelor detalii puse la dispoziţie, tragedia a avut loc în dimineața zilei de 15 octombrie, în Montesilvano. În jurul orei 8.30, un bărbat de 50 de ani de naționalitate română, potrivit informațiilor preliminare, şi-a ucis soţia de aceeaşi vârstă, ca mai apoi să se înjunghie în abdomen.

Corpurile neînsufleţite ale celor doi, găsite unul peste altul, au fost descoperite în bucătărie, după ce un vecin a alertat autorităţile locale. Vecinii, înspăimântați de țipetele care s-au auzit din casă, şi-au dat seama că ceva nu este în regulă cu cuplul.

Oamenii legii vorbesc despre o crimă urmată de sinucidere

Carabinierii au ajuns la fața locului, fiind însoţiţi de o ambulanță, dar medicii au putut constata doar moartea celor doi. Din primele investigaţii rezultă că bărbatul și-a lovit mortal soția cu un cuțit de bucătărie, după care s-a sinucis cu același cuțit.

Cuplul are un copil de 10 ani care frecventează o școală din Montesilvano și care nu era acasă în momentul tragediei. Conform mărturiilor vecinilor și ale cunoscuților, aceștia locuiau în Italia de 15 ani și erau perfect integrați în comunitate. Bărbatul era zidar, dar este disponibilizat de câteva luni, iar soția sa lucra pentru o companie de curățenie.

Investigațiile în acest caz au fost încredințate carabinierilor din nucleul de anchetă al comandamentului provincial Pescara, notează Il Pescara.


Preluare: observatornews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și