Actrița Ho Yeon Jung, care joacă rolul lui Sae-byeok (alias nr. 067) în această dramă, a fost numită recent ambasadorul global al lui Louis Vuitton și joacă rolul principal al campaniei adicolor adidas, pe măsură ce adepții ei de pe Instagram cresc constant de la 400.000 și urcând vertiginos. Dar nu numai protagoniștii săi se bucură de succes. Vânzătorul ambulant An Yong-hui și-a dedicat întreaga viață fabricării fursecurilor dalgon, aceleași care apar în episodul trei al serialului. După cum a declarat pentru Reuters, senzația a atins un astfel de punct încât a trecut de la vânzarea a 200 de unități pe zi la 5000, iar fanii încep să facă coadă în fața standului său de pe stradă de la 11 dimineața.

Trening bărbați pe Emag avem si haine!

Toată lumea vrea să mănânce și să se îmbrace ca protagoniștii The Squid Game, dovadă în acest sens sunt adidașii Vans purtați de participanți. Modelul iconic al firmei americane, un produs de continuitate pe care îl au mereu la vânzare, și-a văzut vânzările crescând cu 7.800% de la lansarea serialului. Coincidență? Nu o credem, mai ales atunci când pe parcursul capitolelor există mai multe imagini clare care arată pantofii. În plus, potrivit Lyst, Google-ul modei, căutările de teniși albi fără șireturi au crescut cu 145%.

Și nu este doar asta, adidașii sunt cel mai căutat produs, dar nu singurul. Treningurile retro de culore verde și dungi albe care este uniformaa jucătorilor din serial este o alta dintre piesele cele mai dorite, judecând după căutările de pe internet, care au crescut cu 97%. S-a întâmplat și cu cămășile albe cu numere pe piept, care au crescut cu 35%. Și, ca și când nu ar fi fost de ajuns, căutările de salopete roz precum cele purtate de gardienii jocurilor s-au înmulțit până la 62%, conform raportului Lyst. Asta în timp ce pe site-urile marilor retaileri există deja peste 2.000 de rezultate pentru termenul „costum Squid Game”, atât de mulți pariază că va fi una dintre temele vedetă ale acestui Halloween.

Trening bărbați - oferte (LINK)

Mai mult, pentru mulți serialul va fi punctul decisiv pentru promovarea celui mai recent proiect al Netflix: magazinul său online de merchandising, unde vinde deja tricouri și hanorace inspirate de The Squid Game. O divizie care în acest moment este disponibilă doar în SUA, dar care, din cauza boom-ului, a declanșat zvonuri despre posibila sa expansiune internațională.

Tot mai mulți producători au prins din zbor interesul fanilor acestui serial și au lansat sau intenționează să lanseze treninguri retro de culoare verde, venind în întâmpinarea interesului consumatorilor.

Interesul pentru treningul și adidașii din The Squid Game se suprapune oricum peste moda ultimilor doi ani, în care treningurile au revenit la modă, după pandemie, fiind acum o „uniformă” acceptată nu doar acasă și în parc, ci și la birou sau la ieșirile în oraș.

A fost, fără îndoială, una dintre cele mai noi adăugiri la garderoba pentru bărbați din această toamnă. Poți obține un confort maxim îmbrăcând un trening care urmează tendințele, adică acei sweatpants cu croi drept, dacă alegi doar pantalonii, sau un trening iconic, precum Adidas sau Nike, dacă preferi „costumul” întreg.

Trening bărbați - oferte (LINK)

Atunci când alegeți un trening bărbați, acordați atenție materialelor și modului în care sunt țesute și cusute. De asemenea, tehnologiile sunt și ele foarte importante. Acestea vă pot oferi un plus de confort, mai ales în zilele foarte călduroase. Alte caracteriistici precum buzunare, talie elastică, șnururi pentru ajustare sau slituri cu fermoar la glezne sunt opționale și depind de preferințele dumneavoastră.

Pentru că, da, cu riscul de a o repeta, telemunca a normalizat și a scos din rândul îmbrăcămintei tabu treningul. Sau pantalonii de trening și tricoul. De acum ne vom putea îmbrăca în trening și la revenirea la „normalitate”, fără a fi considerați „bombardieri”. Cu câteva amendamente, totuși.

Trening bărbați - oferte (LINK)

Contextul ar trebui să fie întotdeauna informal (să nu îmbraci treningul dimineața pentru a merge la birou sau să îl alegi pentru a merge la petrecere în afară de costum) și pantalonii d trening trebuie să fie inevitabil însoțiți de adidași. Și nimic altceva!

Tot ce trebuie să faceți este să încercați amestecuri care funcționează, cum ar fi includerea unui tricou dedesubt sau chiar combinarea pieselor între două treninguri diferite, în culori diferite. Adaptarea acestuia de la un editorial de modă la realitate necesită o anumită abilitate stilistică și o mare personalitate.

Cum a influențat serialul Squid Game moda: vânzările de treninguri și adidași au explodat

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și