Artistul a urmărit cu atenție discursul senatoarei independente Diana Șoșoacă și chiar a filmat, uneori, cu telefonul mobil, atmosfera și huiduielile provocate de afirmațiile cunoscutei anti vacciniste.

La fel ca mulți alți participanți la această acțiune, nici Dan Bittman nu a purtat mască, astfel că atunci când Șoșoacă a anunțat la microfon că vor fi amendați pentru acest lucru, muzicianul nu a părut să fie impresionat. Ba dimpotrivă, a râs.

Diana Șoșoacă: ”Arafat a ieșit pe posturile TV și anunță că cei care au venit la protest vor primi amenzile prin poștă”... (huiduieli: ”huooo”)

Dan Bittman: ”Abia aștept! Am bani de dat!”

La această acțiune, mulți protestatari s-au salutat cu cuvintele ”Jos Arafat” și aproape nimeni nu a purtat mască sanitară, spune corespondentul Pro TV Vitalie Cojocari:

Dan Bittman este cunoscut pentru mesajele sale publice împotriva restricțiilor impuse de Guvern din cauza pandemiei de Covid-19:

”Am gura spurcată și îmi permit să spun orice. Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante. Nu se poate așa ceva, este prea mult”, a spus Dan Bittman într-un interviu pe care l-a acordat în octombrie 2020.


Preluare: stirileprotv.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și