PNL Maramureș a fost amendată deoarece nu a urmat pașii legali pentru organizarea unui astfel de eveniment, pași care presupuneau un document de închiriere al domeniului public. Ca să dăm un exemplu, e ca și cum proprietarul unui restaurant și-ar plasa terasa în mijlocul domeniului public fără să achite nici un leu. Sigur, diferența e că proprietarul restaurantului ar face-o pentru a câștiga bani, în timp ce liberalii au făcut-o pentru a câștiga capital de imagine (a se citi tot bani, într-un final). Din nefericire pentru ei, încep să “dea cu bâta-n baltă” din ce în ce mai des în ultima vreme (citește despre cum soția candidatului PNL la Primăria Baia Mare i-a numit, pe tinerii liberali, “tinerii de la gherilă” și i-a instigat să îl denigreze pe primarul Cherecheș), demonstrând încă odată că expresia “fraieiri plătesc, șmecherii fac ce vor” încă se aplică.

La evenimentul de prezentare a candidaților PNL Maramureș au fost invitați și politicieni de seamă, printre care și fostul moderator TV Rareș Bogdan, actual europarlamentar, și un “bun” exemplu în ale respectării legii (de amintit că, în timp ce noi eram obligați să facem nunți și botezuri, ori alte evenimente cu câteva persoane și cu reguli stricte, Rareș Bogdan călca în picioare restricțiile impuse de Guvernul PNL la o petrecere cu sute de invitați, cu ocazia botezului fiicei sale.


Preluare: ActualMM.ro

DEJA FENTEAZĂ LEGEA! Amendă URIAȘĂ pentru PNL Maramureș, după ce liberalii au organizat un eveniment electoral pe domeniul public, fără să îl închirieze

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și