Porumbul fript este deliciul zilelor de vară. Dulceaţa acestuia se combină perfect cu aroma untului şi gustul uşor picant al parmezanului amestecat cu paprika, într-o reţetă cubaneză de excepţie. Iată de ce ai nevoie.
Ingrediente pentru porumbul fript în stil cubanez
4 stiuleti de porumb
2 linguri unt topit
¼ cană parmezan
1 linguriţă paprika
sare
o lime tăiată în sferturi
Cum se prepară porumbul fript în stil cubanez
Curăţă ştiuleţii de porumb de foi şi îndepărtează mătasea. Spală-i foarte bine şi lasă-i la scurs.
Pune porumbul pe grătarul încins şi frige-l bine pe toate părţile. Când este gata, unge-l cu unt, adaugă sare şi tăvăleşte-l prin parmezanul amestecat cu paprika.
Cum se serveşte porumbul fript în stil cubanez
Serveşte porumbul cald, alături de felii de lime.
Preluare: Realiatea.net