Ingrediente:

-800 gr piept de pui dezosat
-frunze de spanac crud (sau 200 gr spanac congelat
-150 branza telemea
-100 gr cascaval sau mozzarella
-sare si piper dupa gust
-ulei pentru uns
-boia dulce, cimbru si piper alb pentru crusta
-vin alb (150 ml)

Preparare:

Spalam carnea si o tamponam cu un servet de hartie ca sa absoarba apa.

Taiem pieptul de pui si fiecare bucata o acoperim cu folie alimentara si o batem bine pana se subtiaza.

Dupa ce am batut carnea, formam o foaie din aceasta, peste care punem frunzele de spanac verde, branza rasa si cascavalul.

Rulam cu grija si “carpim” pe ici pe colo unde este nevoie, cu bucatele de carne.

O legam din loc in loc cu ata alimentara, ungem o tava cu ulei si asezam ruloul nostru pe care il asezonam cu boia, cimbru si piper, dupa care picuram putin ulei deasupra si uniformizam cu o pensula de silicon.

Coacem rulada in cuptorul preincalzit la 180 de grade, la inceput acoperita cu o folie de aluminiu. Adaugam jumatate de pahar de vin alb si o lasam sa se coaca iar spre final o lasam descoperita ca sa se rumeneasca.

O puteti servi cu garnitura de orez, cartofi sau legume gratinate.

Pofta buna!


Preluare: petitchef.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și