Vicepreședintele USR Ionuț Moșteanu a depus chiar azi o solicitare la RA-APPS. Ca parlamentar, Ionuț Moșteanu are acces la informațiile clasificate drept secret de stat sau secret de serviciu.

Sunt informații de interes public, până la urmă, pentru că la mijloc sunt bani publici. N-a venit Klaus Iohannis cu ei de acasă.

„Vreau să văd contractul, să înțelegem rațiunile pentru care a fost secretizat și s-a decis investirea acestei sume fabuloase. Am convingerea că nu ține nimic de securitatea României, ci este vorba doar de un proiect pregătit pentru pensia lui Klaus Iohannis”, spune Ionuț Moșteanu.

Cel care a secretizat documentele legate de amenajarea reședinței unifamiliale de 1.200 metri pătrați din Aviatorilor 86 este chiar Nicolae Ciucă, pe vremea când era premier. Adică acest lucru s-a întâmplat acum doi ani. Ciucă și Iohannis bătuseră palma încă de atunci.

USR face toate demersurile posibile pentru a scoate la lumină aceste informații pe care PSD, PNL și Iohannis le vor ascunse. Vă ținem la curent

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și