Diana Șoșoacă s-a dezlănțuit în Parlament cu un mesaj pentru colegii din USR: „Jos masca! Pentru colegii de la USR, care îmi spun să pun masca, eu le spun jos masca, pentru că le ascunde ipocrizia.”

Când Anca Dragu i-a cerut să poarte masca, Șoșoacă a răspuns: „Este obligatoriu pentru cei care nu sunt exceptați. Ordinul permite persoanelor cu probleme de respirație să nu poarte mască. Am adeverință în acest sens. Vă pot preda ceva drept să înțelegeți legea.

Sunteți reprezentanții supremi ai cumințeniei pământului.”

„Sper, doamna Șoșoacă, că aveți măcar puțin pe conștiință românii care astăzi sunt la terapie intensivă. Sper că aveți puțină responsabilitate pentru asta”, i-a transmis Dacian Cioloș.

Senatoarea a avut un mesaj și pentru premierul Ungariei: „Salutări premierului ungar Viktor Orban. Poate cândva vom avea și noi un guvern naționalist, după exemplul Ungariei.”

După audierile din comisiile de specialitate, care au avut loc marți, premierul desemnat Dacian Cioloș și miniștrii propuși în guvern au venit miercuri în Parlament pentru votul de învestitură.


Preluare: Digi24.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și