Diana Şoşoacă a declarat în „edictul”respectiv, în numele poporului român, că îi retrage cetăţenia română lui Raed Arafat şi cere condamnarea acestuia la închisoare pe viaţă, fără să precizeze de ce fapte se face vinovat secretarul de stat.

„POPORUL ROMÂN decretează că retrage cetățenia română lui RAED ARAFAT pe care ÎL CONDAMNĂ LA ÎNCHISOARE PE VIAȚĂ! SOLICITĂM PARCHETULUI GENERAL REȚINEREA ȘI ÎNCARCERAREA LUI!”, cere Diana Șoșoacă pe Facebook.

Aleasă pe listele AUR și ulterior dată afară, senatoarea mai propune anularea stării de alertă, a stării de urgență dar și anularea pandemiei de covid-19. De asemenea, Șoșoacă cere destituirea din funcție a președintelui Klaus Iohannis, a întregului guvern, precum și scoaterea în afara legii a partidelor PNL, UDMR și USR PLUS.

„Trusturile mass-media și jurnaliștii, televiziunile care au indus panica, teroarea în cetățenii români, care au interzis apariția unor medici, juristi, politicieni, luptători civici, preoți, cetățeni români etc care aveau și alte opinii decât cele ale Guvernului și instituțiilor statului în pandemia de covid-19, care au interzis dreptul la liberă exprimare, opinie etc în această pandemie, vor fi imediat anchetați și deferiți justiției pentru a fi condamnați pentru rele tratamente aplicate minorului, instigare la omor, hărțuire, inducerea în eroare a opiniei publice cu informații false, încălcarea drepturilor omului! Niciunul dintre cei găsiți vinovați nu vor mai putea să își exercite profesia de jurnalist și nici să emită opinii publice”, mai solicită Șoșoacă, potrivit Ziare.com.

Diana Şoşoacă solicită ieşirea urgentă a României din UE: „Economia românească este subminată de la nivel european”
Mai departe, avocata cere organizarea „de urgență” a unui referendum pentru ieșirea României și Uniunea Europeană.

„Având în vedere că UE a devenit un factor de putere care își permite să se implice și să influențeze deciziile pe plan național, încălcând grav Constituția României, economia românească este subminată de la nivel european, poporul român este cobaiul experimentelor sociale ale UE, iar cetățenii români nu sunt egali în drepturi cu cetățenii celorlalte state membre UE, fiind considerați cetățeni de lumea a treia, ni se fură bogățiile țării pas cu pas cu aportul UE, ni se încalcă tradițiile și istoria, ni se anulează identitatea și credințele, UE fiind factorul declanșator și decisiv în adoptarea și implementarea tuturor deciziilor împotriva esenței neamului românesc, solicităm ieșirea din UE, deci ROEXIT! Solicităm de urgență organizarea unui referendum”, notează Șoșoacă.

Diana Şoşoacă l-a certat pe colegul de proteste, după ce acesta s-a infectat şi, de pe patul de spital, a îndemnat românii să se vaccineze

Erno Kovacs, din Târgu Mureş, este un fost lider al protestelor împotriva măsurilor restrictive impuse pentru combaterea pandemiei de Covid. Acesta s-a infectat cu Covid şi, de pe patul de spital, i-a îndemnat pe oameni să se vaccineze, spunând că regretă că nu a făcut-o şi el la timpul potrivit, mesaj care a înfuriat-o pe Diana Şoşoacă.

Senatoarea Diana Șoșoacă neagă orice legătură cu liderul protestelor anti-vaccin și anti-mască de la Zalău, după ce acesta s-a infectat cu COVID-19 și a declarat că regretă că nu s-a vaccinat.

„Nu am auzit niciodată de el, nu am vorbit niciodată cu el! Păi… în primul rând, eu nu am zis că nu există Covid. În al doilea rând, nu i-am zis dacă să se vaccineze sau nu. Dumnealui zice că regretă că nu s-a vaccinat. Să ne spună cine l-a oprit să se vaccineze. Noi am militat pentru dreptul de a alege între a te vaccina sau nu”, a spus Diana Șoșoacă, potrivit Dcnews.


Preluare: romaniatv.net

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și