Aici au primit tratamentul adecvat, iar după ieșirea din spital persoanele au fost izolate, împreună cu familiile, la domiciliu până în 31 august.
„De remarcat că toți sunt asimptomatici neavând probleme deosebite. Conducerea Primăriei continuă cu aplicarea măsurilor de stopare și prevenire printr-o nouă dezinfecatre a birourilor și a spatiilor publice din comună, prin asigurarea de dezinfectanți și măști.

Deasemenea activitatea Primăriei a fost restricționată în sensul că nu vor avea acces, în interior, mai mult de 1-2 persoane odată”, anunță Primăria Fărcașa.
Pe de altî parte, primarul comunei, Ioan Stegeran spune că la 8 zile după ce a fost depistat ca fiind purtător asimptomatic al Coronavirusului, a repetat testul, rezultatul fiind de această dată „NEGATIV”.

„Pentru mai multă siguranță, voi repeta testul iar dacă rezultatul va fi din nou negativ, atunci mă voi putea întoarce, în siguranță, la muncă în Primărie. Bineînțeles cu respectarea tuturor protocoalelor în vigoare”, a completat Stegeran.


Preluare: axanews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și